Cel mai subtire telefon Nokia, disponibil in Singapore

5.803 ori
<b>Cel mai subtire telefon Nokia, disponibil in Singapore</b>Sustinuti de ideea generala conform careia un handset entry level poate fi atat atractiv cat si ieftin, Nokia tocmai a lansat 2 noi telefoane, modelul 2630 si 2760, disponibile in Singapore. Pe langa designul stilat, fiecare model include camere usor de...

Sustinuti de ideea generala conform careia un handset entry level poate fi atat atractiv cat si ieftin, Nokia tocmai a lansat 2 noi telefoane, modelul 2630 si 2760, disponibile in Singapore.

Pe langa designul stilat, fiecare model include camere usor de folosit si suporta tehnologia Bluetooth, permitand clientilor sa aiba mereu o metoda digitala de divertisment la indemana. Nokia 2630 este cel mai subtire telefon mobil din portofoliul producatorului finlandez, avand o grosime de doar 9.9mm si combinand un design modern cu un set de dotari tehnice de top. Terminalul suporta playback pentru fisiere audio in format MP3 si include un calendar, un calculator, suport email si MMS, dar si radio FM.

Acelasi telefon care cantareste doar 66 de grame va opera in retele dualband EGSM900/1800 si GSM850/1900 si va fi dotat cu o camera VGA cu zoom digital de 4x. Agenda sa va putea include pana la 1000 de contacte, iar aplicatia Nokia Xpress Audio Messaging va fi si ea incorporata.  Telefonul ofera si suport pentru GPRS si ringtone-uri in format MP3. Handsetul a fost pus in vanzare in Singapore incepand de ieri si il asteptam cu nerabdare si in Romania, inainte de perioada sarbatorilor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×