Cosmote si Mediafax ofera alerte sportive prin i-mode

1.261 ori
<b>Cosmote si Mediafax ofera alerte sportive prin i-mode</b>Cosmote Romania va colabora cu agentia de presa Mediafax, pentru a oferi publicului un serviciu proaspat lansat, care permite utilizatorilor i-mode sa primeasca informatii in timp real din lumea sportului. Astfel, veti putea afla rezultatele echipelor...

Cosmote Romania va colabora cu agentia de presa Mediafax, pentru a oferi publicului un serviciu proaspat lansat, care permite utilizatorilor i-mode sa primeasca informatii in timp real din lumea sportului.

Astfel, veti putea afla rezultatele echipelor preferate, programul meciurilor care urmeaza, podiumul unei curse de Formula 1 sau rezultatele oricarei competitii sportive. Acest serviciu permite clientilor i-mode sa primeasca rezultate in timp real pe telefonul mobil, fiind astfel la curent cu evolutia echipei preferate. Mediafax produce continutul site-ului sportiv care face parte din portalul i-mode, din mai 2007, momentul lansarii serviciului i-mode.

Daca sunteti utilizatorul acestui serviciu, va puteti abona la una sau chiar la multe alerte sportive dintre cele 18 oferite de Mediafax. Aceste abonamente costa 0.5 euro pe luna, printre alerte numarandu-se si cele dedicate echipelor de top din Liga 1, dar si cele care fac referire la echipa nationala sau cele din fotbalul international si eventual din alte sporturi. Acum, oriunde v-ati afla, daca echipa dumneavoastra joaca in Champions League, ii puteti afla evolutia imediat, cu ajutorul serviciului i-mode.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×