Cel mai ușor telefon Windows Phone din lume primește o promovare consistentă În India

947 ori
<b>Cel mai ușor telefon Windows Phone din lume primește o promovare consistentă În India</b>în ultimele 2 luni numărul de parteneri hardware Windows Phone a crescut semnificativ, iar pe listă au fost adăugate atât companii din China sau SUA, cât și din India, cum e cazul celor de la Lava. Aceștia au anunțat&nbsp;cu câteva zile în urma...

în ultimele 2 luni numărul de parteneri hardware Windows Phone a crescut semnificativ, iar pe listă au fost adăugate atât companii din China sau SUA, cât și din India, cum e cazul celor de la Lava. Aceștia au anunțat cu câteva zile în urma telefonul XOLO Win Q900s, cel mai ușor handset Windows Phone, iar azi vedem cum este promovat terminalul.

El primește pagini întregi în publicațiile din India, printre care și Bangalore Times, cu reclame de o pagină întreagă. Vedem că handsetul e promovat drept "cel mai ușor telefon din lume", ceea ce nu e chiar exact. Handsetul rulează Windows Phone 8.1 și cântărește în jur de 100 de grame, iar el este un model dual SIM dual standby cu ecran 720p IPS de 4.7 inch și dotat cu procesor quad core Snapdragon 200.

Avem la dispoziție 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD și camera de 8 megapixeli, dar și o cameră frontală de 2 megapixeli, 3G, WiFi, Bluetooth, GPS și o baterie de 1800 mAh. Ziarul menționat mai sus are un tiraj de aproximativ 5 milioane de unități, deci promovarea acestui nou model e solidă. Așteptați-vă la cât mai multe modele de acest gen în perioada următoare.

XOLO Win Q900s

[Update] - Un cititor ne-a informat printr-un comentariu la un articol anterior că nu acesta e cel mai ușor model Windows Phone din lume, ci chiar unul cu brand autohton lansat săptămâna trecută, Allview Impera I. Am făcut puțin research și am descoperit că Allview Impera I și Lava XOLO Win Q900s sunt unul și același model, având același OEM, adica Lava Mobile. Diferența de gramaj (98.9 Allview și 100 grame Lava) vine de la faptul că firma indiană a rotunjit valoarea în cazul handsetului său.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×