Cele 3 variante de Galaxy S11 au protecțiile de ecran comparate și diferențele la diagonală nu sunt atât de mari

2.561 ori
<b>Cele 3 variante de Galaxy S11 au protecțiile de ecran comparate și diferențele la diagonală nu sunt atât de mari</b>Leak-urile pentru seria de terminale Galaxy S11 continuă să-și facă apariția în online chiar și acum pe final de an când vedem protecții de ecran pentru toate cele 3 modele așteptate. Vorbim aici despre Galaxy S11

Leak-urile pentru seria de terminale Galaxy S11 continuă să-și facă apariția în online chiar și acum pe final de an când vedem protecții de ecran pentru toate cele 3 modele așteptate. Vorbim aici despre Galaxy S11, Galaxy S11e și despre Galaxy S11+ care va fi vârful de gamă cu cea mai mare baterie la pachet. În cazul de față ne raportăm la display-uri totuși și descoperim că diferențele nu vor fi majore la acest capitol.

Galaxy S11

După cum se poate vedea, diferența de diagonală de la un model la altul este foarte mică iar vestea bună este aceea că toate vor adopta panouri frontale cu muchii foarte înguste sus și jos. Știm că se va merge în continuare pe display-uri Infinity-O, iar ca diagonale situație stă astfel:

  • S11e: 6.2 inch
  • S11: 6.7 inch
  • S11+: 6.9 inch

Avem așadar upgrade-uri la acest capitol comparativ cu generația Galaxy S10 și din câte se vehiculează vom primi de această dată panouri cu rată de refresh de 120 Hz. La interior vom găsi procesoare de nouă generație, dar și baterii mai mari de până la 5000 mAh pentru varianta Galaxy S11+. Aceasta din urmă va avea și suport 5G ca standard. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×