Cele mai noi informații/scăpări despre iPhone 5S: scanner de amprente, lansare În august, procesor A7

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.254 ori
<b>Cele mai noi informații/scăpări despre iPhone 5S: scanner de amprente, lansare În august, procesor A7</b>în vreme ce suntem copleșiți de scăpări legate de Samsung Galaxy S IV, e momentul să luăm o pauză și să discutăm despre iPhone 5S puțin. Apple are tot interesul să contracareze cât mai rapid isteria din jurul lui Galaxy S IV, deci ar fi bine...

în vreme ce suntem copleșiți de scăpări legate de Samsung Galaxy S IV, e momentul să luăm o pauză și să discutăm despre iPhone 5S puțin. Apple are tot interesul să contracareze cât mai rapid isteria din jurul lui Galaxy S IV, deci ar fi bine că în următoarele luni să avem o lansare de iPhone. Astăzi vă prezentăm o scurtă colecție de zvonuri legate de iPhone 5S.

Terminalul (sau mai bine zis o versiune a sa) are numele de cod Apple iPhone Math și ar urma să vină cu un display de 4.8 inch, conform zvonurilor, pe care tind să nu le cred când vine vorba de mărimea ecranului. Aparent acest handset e diferit de iPhone 5S, care va aduce doar upgrade-uri minore față de iPhone 5. Publicația China Times afirmă că iPhone 5S va fi dotat cu un scanner pentru amprente, ideea de baza aici fiind de a efectura tranzacții de pe mobil în deplină siguranță.

Apoi noul telefon va primi și suport NFC, iar compania taiwaneză Chipboard va furniza și ecranul touch și chipurile pentru NFC și autentificarea pe bază de amprentă. Scannerul de amprente va fi produs de AuthenTec, o companie cumpărată de Apple anul trecut. în cele din urmă, următorul iPhone ar urma să vină pe piața în august cu un procesor Apple A7 și o cameră mai bună. Producția se pare că ar fi pornit deja la Foxconn. Care dintre aceste zvonuri va suna cel mai plauzibil?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×