Samsung Galaxy S IV surprins În acțiune Într-un clip video, doar versiunea dual SIM deocamdată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.505 ori
<b>Samsung Galaxy S IV surprins În acțiune Într-un clip video, doar versiunea dual SIM deocamdată (Video)</b>După ce ieri vă ofeream imagini hands on cu ceea ce părea a fi un Samsung Galaxy S IV, dar în varianta dual SIM, astăzi același telefon este surprins de către aceeași sursă, dar acum într-un clip video. E vorba despre versiunea i9502 a lui...

După ce ieri vă ofeream imagini hands on cu ceea ce părea a fi un Samsung Galaxy S IV, dar în varianta dual SIM, astăzi același telefon este surprins de către aceeași sursă, dar acum într-un clip video. E vorba despre versiunea i9502 a lui Galaxy S IV, cea Duos, deși pare greu de crezut.

​

De obicei Samsung lansează mult mai târziu variante dual SIM ale handseturilor sale, iar dacă imaginile și clipul sunt reale, ei bine, debutul lui Galaxy S IV Duos are loc mai devreme în acest an. Evident, clipul e un indiciu solid cu privire la designul lui Galaxy S IV și observăm că terminalul seamănă atât cu teaserul de pe contul de Facebook SUA, cât și cu scăpări precedente și cu... Galaxy S III. Acest model va dezamăgi pe mulți dacă arata astfel și nu aduce și o schimbare de materiale ale carcasei măcar.

Cel care a realizat clipul din acest articol afirmă că e vorba de un smartphone de 5 inch cu rezoluție Full HD, ecran AMOLED și procesor Exynos Octa 5410, plus GPU PowerVR SGX 544MP și 2 GB RAM. Handsetul rulează Android 4.2.1 Jelly Bean și are o interfață a camerei arătoasă și minimalista. în spate ar trebui să avem o cameră de 13 MP, iar părțile laterale ale telefonului sunt fabricate din aluminiu, conform sursei, în vreme ce spatele este din material plastic glossy. Voi ce spuneți, așa va arăta Galaxy S IV în versiunea finală? Eu mă tem că da... Discuții despre subiect, pe forum!
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×