iPhone 7 şi iPhone 7 Pro randate pe albastru închis de către faimosul designer Martin Hajek

2.307 ori
<b>iPhone 7 şi iPhone 7 Pro randate pe albastru închis de către faimosul designer Martin Hajek</b>Celebrul designer Martin Hajek revine astăzi cu o serie de randări interesante pentru iPhone 7 și iPhone 7 Pro în variantele de culoare albastru închis - o nuanță care arată cu adevărat interesant la prima vedere. Vedem aici numeroase imagini cu cele două

Mai avem de aşteptat câteva luni până la apariţia lui iPhone 7 şi iPhone 7 Pro, timp destul încât diferiţi designeri să îşi etaleze talentul prin randări 3D ale acestor modele. Unul dintre ei este şi Martin Hajek, care a creat reprezentările grafice de mai jos.

De aceasta dată, flagshipul Apple de nouă generaţie vine pe o nuanţă nouă de albastru închis. Designerul nu a luat din eter această nuanţă, ci s-a orientat după zvonurile care afirmă că varianta Space Gray de iPhone va fi înlocuită cu una albastră. Această culoare îi conferă extra sobrietate telefonului şi l-aş vedea în mâna unui om de afaceri în această versiune.

Vedem şi o comparaţie cu iPhone 6S pe Space Gray şi remarcăm faptul că iPhone 7 are o cameră mai mare şi mai proeminentă decât predecesorul său. Camera duală de pe iPhone 7 Pro e la posturi, ieşind în relief şi mai mult decât cea de pe iPhone 7, iar decupajele de antene sunt la marginea superioară şi inferioară. Cumva nuanţa de albastru face metalul să pară plastic aici, deci nu e neapărat o idee foarte reuşită.

Cum vi se pare conceptul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×