Cele mai noi reduceri și promoții din oferta eMAG.ro: telefon Lumia la pachet cu ultrabook Toshiba și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.096 ori
<b>Cele mai noi reduceri și promoții din oferta eMAG.ro: telefon Lumia la pachet cu ultrabook Toshiba și multe altele!</b>Descoperim o nouă serie de reduceri și promoții la eMAG.ro, inclusiv unele pentru device-uri Samsung cu diagonală mică și mare. Astfel, aflați că tableta Samsung Galaxy Tab 2 7 costă acum 699 lei, după o reducere de 100 de lei. &nbsp; Terminalul...

Descoperim o nouă serie de reduceri și promoții la eMAG.ro, inclusiv unele pentru device-uri Samsung cu diagonală mică și mare. Astfel, aflați că tableta Samsung Galaxy Tab 2 7 costă acum 699 lei, după o reducere de 100 de lei.

Terminalul vine cu 8 GB memorie internă, WiFi, Android 4.0 și ecran de 7 inch. O altă ofertă de device cu brand Samsung este cea pentru Galaxy S Duos, un terminal dual SIM cu ecran de 4 inch, conectivitate WiFi, Android 4.0 și camera de 5 MP. Acest telefon a primit o reducere de 100 lei, ajungând la prețul de 699 lei.

Toshiba Satellite U940

O promoție atractivă are loc și în cazul ultrabook-urilor Toshiba Satellite U940, în variante Core i3/Core i3 Ivy Bridge și Core i5, care vin cu un cadou sub forma unui terminal Nokia Lumia 520. Telefonul rulează Windows Phone 8, folosește un CPU dual core Snapdagon și are un ecran de 4 inch, cu rezoluție 480 x 800 pixeli.

Ultrabook-urile Toshiba pornesc de la 2.699 lei, iar telefonul Lumia e complet gratuit!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×