Tableta LG G Pad confirmată pentru acest an; În 2014 sosesc ecranele flexibile și smartwatch-ul LG

Autor:  | Publicat în:  LG 864 ori
<b>Tableta LG G Pad confirmată pentru acest an; În 2014 sosesc ecranele flexibile și smartwatch-ul LG</b>Un oficial LG a făcut lumină cu privire la viitoarele produse high tech ale companiei din zona de device-uri portabile. Astfel, aflăm că în acest an vom vedea pe piață&nbsp;tableta LG G Pad și mai aflăm câteva detalii despre produsele din 2014....

Un oficial LG a făcut lumină cu privire la viitoarele produse high tech ale companiei din zona de device-uri portabile. Astfel, aflăm că în acest an vom vedea pe piață tableta LG G Pad și mai aflăm câteva detalii despre produsele din 2014.

Dimitar Valev este un oficial LG din Bulgaria, iar el a răspuns câtorva întrebări pentru o publicație locală, afirmând și că la anul LG va lansa un smartwatch și terminale cu ecran flexibil. Tot în 2014 vom mai vedea și câteva phableturi în still LG Vu III si noi smartphone-uri. Se pare că smartwatch-ul LG va debuta în SUA și tot în State va porni și nebunia cu ecranele flexibile.

E foarte posibil ca și ceasul LG să adopte un display flexibil, dar încă nu avem o confirmare clară. Pe lângă Android, LG mai lucrează și la modele Windows Phone, Firefox OS și vă reamintesc că există și zvonuri cu privire la un Nexus 5 produs de această companie și bazat pe LG G2. Care dintre aceste terminale va suna cel mai promițător?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×