O serie de prime randări pentru Asus ZenFone 3 și ZenFone 3 Deluxe ies la iveală, dezvăluind un design complet redefinit

1.609 ori
<b>O serie de prime randări pentru Asus ZenFone 3 și ZenFone 3 Deluxe ies la iveală, dezvăluind un design complet redefinit</b>Un alt flagship așteptat de public este și Asus ZenFone 3, model a cărui lansare ar fi trebuit să aibă loc &icirc;n ianuarie la CES, lucru ce nu s-a materializat, și nici ulterior la MWC. Posibil ca taiwanezii să pregătească debutul acestui model...

Un alt flagship așteptat de public este și Asus ZenFone 3, model a cărui lansare ar fi trebuit să aibă loc în ianuarie la CES, lucru ce nu s-a materializat, și nici ulterior la MWC. Posibil ca taiwanezii să pregătească debutul acestui model pentru perioada imediat următoare, lucru dezvăluit de câteva randări ajunse astăzi în presă prin intermediul site-ului HDblog.it.

Imaginile în cauză ne prezintă atât modelul Asus ZenFone 3 în versiunea de bază, cât și un model mai exclusivist denumit Asus ZenFone 3 Deluxe. În cazul versiunii standard avem parte acum de un smartphone metalic ce adoptă un design complet redefinit în comparație cu generația actuală de pe piață.

Remarcăm prezența unei camere foto ce iese în evidență, iar în proximitatea acesteia blițul dual-tone, telemetrul laser și cel mai probabil scanner-ul de amprente. Butoanele de volum și butonul power se află în partea laterală de această dată, iar logo-ul lipsește acum de pe panoul frontal.

În cazul modelului ZenFone 3 Deluxe avem un design puțin mai diferit, unul ce include un buton home fizic situat sub display, același corp uni body din metal și un buton lateral power-unlock. Pe spate sau în lateral dreapta vom avea cel mai proabil butoanele de volum.

Din punct de vedere al specificațiilor, se pare că ZenFone 3 (Z012DD) neva aduce un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Snapdragon 650, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră foto principală de 12 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli cu bliț LED.

Celălalt model intitulat ZenFone 3 Deluxe (Z010DD) va opta în schimb pentru un display generos de 5.9 inch cu rezoluție HD și pentru un procesor Snapdragon 650. Ambele modele vin cu port USB Type-C și ar putea fi lansate oficial în cadrul conferinței Computex 2016 ce are loc la începutul lunii iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×