Bug Heroes 2 review: un joc de tip DOTA cu gândaci; Titlu foarte distractiv testat pe iOS! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 864 ori
<b>Bug Heroes 2 review: un joc de tip DOTA cu gândaci; Titlu foarte distractiv testat pe iOS! (Video)</b>Dacă sunteți pasionați de DOTA azi avem un titlu similar pentru voi, unul testat pe iOS. E vorba despre Bug Heroes 2, pe care l-am jucat pe iPad Mini și care costă 1.29 dolari. Acest joc ocupa în jur de 400 MB și vă oferă 25 de eroi unici cu care...

Dacă sunteți pasionați de DOTA azi avem un titlu similar pentru voi, unul testat pe iOS. E vorba despre Bug Heroes 2, pe care l-am jucat pe iPad Mini și care costă 1.29 dolari. Acest joc ocupa în jur de 400 MB și vă oferă 25 de eroi unici cu care să jucați.

Aceștia sunt de obicei insecte, de la gândaci comuni la tot soiul de muște, zburătoare sau melci. Aveți la dispoziție și multiplayer, un mod cooperativ și competitiv și puteți să jucați și misiuni Skirmish. Acestea implică să porniți de la o bază și să vă luptați cu o bază inamică, care generează unități ce vă vor ataca. Veți construi turete, veți cuceri puncte pe harta și veți construi noi fortificații.

Bug Heroes 2

Cei doi eroi controlați de jucător pornesc apoi la luptă către baza inamică, susținuți de unități generate automat de baza mama. Practic sunteți comandanții unei armate de gândaci într-o bătălie de tip DOTA. Grafică lui Bug Heroes 2 arată foarte bine, chiar și pe iPad Mini, iar misiunile sunt destul de grele in modul Campaign.

Bug Heroes 2​

Veți avea la dispoziție atacuri melee și atacuri la distanță și abilități speciale, care se activează în timp ce jucați. Puteți face și upgrade eroilor, astfel încât să deblocați noi atacuri și să faceți și level up. 75 de unități inamice vă stau la dispoziție, iar bătăliile au loc dintr-o perspectivă third person, deși puteți schimba camera și pentru a vedea acțiunea de sus.

Acest joc este foarte distractiv și își merită cu desăvârșire prețul. îi dăm notă 9.5 din 10 și îl descărcați de aici.

​Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

Bug Heroes 2 review, prezentat pe tableta iPad Mini

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×