CEO-ul Google, Eric Schmidt vorbeste despre viitorul industriei online

Autor:  | Publicat în:  Google 1.121 ori
<b>CEO-ul Google, Eric Schmidt vorbeste despre viitorul industriei online</b>Terminalele mobile reprezinta cu siguranta viitorul, versus computerele care au devenit demodate in ziua de azi, conform lui Eric Schmidt, CEO Google. Acesta a vorbit in cadrul conferintei Activate din Londra, punand accentul pe aspecte ale industriei...

Terminalele mobile reprezinta cu siguranta viitorul, versus computerele care au devenit demodate in ziua de azi, conform lui Eric Schmidt, CEO Google. Acesta a vorbit in cadrul conferintei Activate din Londra, punand accentul pe aspecte ale industriei online.

Succesul lui Apple iPad si al lui Android au fost mentionate drept dovezi clare ale succesului terminalelor mobile la ora actuala. Aflam si ca utilizarea webului mobil a crescut de 8 ori mai rapid decat in cazul webului traditional. Totusi, trebuie sa retinem faptul ca terminalele mobile au ca suport computere desktop, iar aplicatiile gen recunoastere vocala opereaza cu ajutorul solutiilor cloud.

Schmidt a subliniat si faptul ca developerii se axeaza acum mai mult pe platformele mobile, lansand mai mult aplicatii pentru terminale portabile, decat pentru Windows sau Mac. A fost adus in discutie si un zvon care afirma ca Google ar dezvolta o retea de social networking in stilul lui Facebook, dar menita sa rivalizeze cu acest celebru serviciu.

Din pacate CEO-ul Google nu a avut nici un raspuns la aceste presupuneri...

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×