Casa arde şi baba se piaptănă: CEO-ul Google vrea să rezolve problemele cu emoji-ul hamburger înaintea rivalilor

1.307 ori
<b>Casa arde şi baba se piaptănă: CEO-ul Google vrea să rezolve problemele cu emoji-ul hamburger înaintea rivalilor</b>În cazul în care credeați că rezolvarea problemelor hardware întâmpinate de smartphone-ul Pixel 2 XL reprezintă prioritatea zero pentru Google în acest moment, aflați că marele G are alte lucruri de rezolvat înainte. Una dintre acestea este

Ai zice că problemele lui Google Pixel 2 XL sunt prioritatea zero pentru Google şi partenerii săi hardware. Când colo, marele G are chestiuni mai presante de rezolvat, precum felul în care arată emoji-ul pentru hamburgeri de pe Android.

Judecând după cea mai nouă postare de pe Twitter al lui Sundar Pichai, acesta e gata să "lase tot" şi să rezolve chiar de azi, prima zi de muncă a săptămânii modul în care arată burgerii pe telefoanele Android. Nu ştiu dacă este începutul unui parteneriat cu McDonald's pentru un viitor release Android sau o glumă pentru a descreți frunţile celor afectaţi de buguri pe telefoanele Pixel.

Emoji hamburger

Şi dacă vreţi neapărat să intrăm în subiect, Google se poate consola cu faptul că burgerul lor arată mai bine decât cel de la Microsoft, care e blocat în epoca 2D. Ce face Google greşit e că pune brânza cheddar jos pe chiflă, ceea ce ştim cu toţii că este o reţetă pentru dezastru, pentru că brânza face condens la încălzire şi se umezeşte chifla.

Emoji hamburger

Apple are brânza sus, dar nici ei nu fac o treabă prea bună, cu roşia în contact direct cu chifla de sus. E interesant că emoji-ul hamburger e de fapt cunoscut ca "cheeseburger" şi a fost aprobat în cadrul lui Unicode 6.0 în 2010. De atunci marile companii au ales cum au dorit ele modul de randare a mâncării adorate de americani. Aveţi şi alte exemple în acest articol, cu Samsung folosind o chiflă cu susan, LG neavând roşii în burger, iar HTC având extra carne.

Probabil cel mai ciudat articol pe care l-am scris pe Mobilissimo.ro în ultima vreme, dar simt nevoia să întreb: care e burgerul vostru preferat? Şi pe când McMici în emojipedia de pe telefoanele Allview?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×