Google a rezolvat în sfârşit problema cu emoji-ul hamburger, odată cu Android 8.1 DP2

2.239 ori
<b>Google a rezolvat în sfârşit problema cu emoji-ul hamburger, odată cu Android 8.1 DP2</b>Cu ceva timp în urmă aflam că Google își îndreaptă toată atenția către rezolvarea problemei numită emoticon-ul burger. Toți știm că branza este pusă deasupra chiftelei din carne și nu sub aceasta pentru că atlfel chifla va fi moale

Probabil o să vă surprindă, dar una dintre marile dureri de cap din campusul Google în ultimele luni a fost... brânza. Mai bine zis bucata de brânză din hamburger, sau și mai bine zis din emoji-ul pentru hamburger. Această bucată de brânză era plasată direct pe chifla de jos, lucru care a stârnit nemulţumiri.

Emoji

Am avut un articol aici despre această problemă şi chiar şeful Google se implicase la un moment dat. Dacă mă întrebaţi pe mine nu avea sens emoji-ul inclus de Google în Android, pentru că dacă pui brânza direct pe chiflă se face zemoasă pâinea. Dacă pui brânză peste carne, ea se topeşte şi se îmbină cu carnea, pentru un gust plăcut. Odată cu Android 8.1 Developer Preview 2 (DP2) a venit şi noul emoji hamburger, descoperit de către cei de la Emojipedia.

Emoji

Emoji

Acum brânza se află sub roşie şi peste carne, ceea ce ar trebui să primească thumbs up de la toţi gurmanzii şi cârcotaşii. Mai există şi alte modificări, precum umplerea halbelor de bere din emoji (halbele precedente erau pline doar două treimi). În plus, găurile din şvaiţerul din emoji au fost modificate, pentru a părea mai realiste. Ştiu că pare ridicol să discutăm despre aşa ceva, dar cum emoji-urile sunt modalitatea de comunicare a viitorului, le luăm în serios.

Aşteptăm și actualizări mai serioase acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×