Google vine cu soluții pentru rezolvarea problemelor întâmpinate de utilizatori cu ecranul lui Pixel 2 XL

2.991 ori
<b>Google vine cu soluții pentru rezolvarea problemelor întâmpinate de utilizatori cu ecranul lui Pixel 2 XL</b>S-a tot vorbit în ultima vreme despre ecranul relativ dezamăgitor de pe Google Pixel 2 XL, terminal produs de către LG și echipat cu panou POLED. Acesta afișează în anumite unghiuri nuanțe albastru-verzui și pe deasupra unii utilizatori

Google Pixel 2 XL s-a lansat cu multe probleme la pachet, majoritatea fiind asociate display-ului POLED după cum v-am informat și noi aici în numeroase rânduri. Era vorba despre calitatea acestui ecran, unul ce afișa uneori chiar nuanțe albastre-verzui sau prezentând deja efectul burn-in la numai 7 zile de utilizare. Google a promis că va realiza o investigație amănunțită și astăzi avem parte de declarații oficiale.

Pentru început Google spune că investigația a dovedit faptul că display-urile folosite sunt la nivelul de calitate perfect, lucru așteptat și înainte de startul testelor realizate ca urmare a problemelor apărute. Se iau și măsuri pentru rezolvarea fenomenului burn-in apărut timpuriu, un update software urmând să sosească către utilizatori în perioada următoare.

Această actualizare va aduce un efect de tip fade-out în zona butoanelor navigaționale de la bază atunci când se detectează o perioadă scurtă de inactivitate. De asemenea, Google lucrează la implementarea unei zone navigaționale de culoare deschisă care să se potrivească cu nuanța pe care aplicațiile o afișează. Se va reduce și luminozitatea maximă de pe Pixel 2 XL cu o valoare de 50 unități nits, schimbare ce nu va fi percepută de către utilizatori cu ochiul liber.

Totodată, pentru a rezolva și problema culorilor, Google aduce un mod prin care modifică saturația pentru a oferi cele mai bune nuanțe posibile, similare cu cele afișate de prima generație Pixel. Vom vedea culori mai vibrante și saturate, dar mai puțin precis (lucru pe care mai toate display-urile de acest gen îl aplică pentru producerea unor culori mai aprinse). Utilizatorii vor avea posibilitatea de activa sau dezactiva acest mod.

Așteptăm acum și sosirea update-urilor promise și de ce nu, chiar o comparație a telefoanelor actualizate și a celor cu software-ul curent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×