Creatorul lui Android, Andy Rubin consideră că un AI unificat reprezintă viitorul smartphone-urilor

1.128 ori
<b>Creatorul lui Android, Andy Rubin consideră că un AI unificat reprezintă viitorul smartphone-urilor</b>În cadrul conferintei Bloomberg Tech Conference, Andy Rubin - creatorul sistemului de operare a vorbit și despre AI (inteligența artificială) - și mai precis despre modul în care un AI unificat ar putea reprezenta viitorul smartphone-urilor

Am mai spus-o şi o repet: dacă se va trezi vreodată la viaţa vreun AI, atunci de la Google o să ni se tragă. Şi nu cred doar eu asta, ci şi Elon Musk. Tot despre AI a vorbit şi Andy Rubin, creatorul lui Android, în cadrul Bloomberg Tech Conference din San Francisco.

El a pus inteligența artificială în acelaşi context cu smartphone-urile, considerând că pe viitor un singur AI va putea unifica şi conecta toate terminalele mobile smart. O combinaţie dintre quantum computing şi inteligența artficială ar putea crea o inteligenţă conştientă, care să opereze în fundalul tuturor tehnologiilor moderne.

Rubin are un fond de investiţii numit Playground Global care finanţează companiile axate pe dezvoltarea de AI-uri. Printre ele se numără şi o companie al cărei nume Andy nu a vrut să îl menţioneze şi care se concentrează pe terminale bazate pe quantum computing. Cheia pentru realizarea unei inteligenţe aşa cum menţionează creatorul lui Android o reprezintă până la urma datele.

La ora actuală, roboţii sunt doar o colecţie de senzori, care interacţionează în funcţie de ce date primesc. Aici intră în scenă şi învăţarea şi predicţia, dar şi conceptul de deep learning care merg dincolo de latura senzorială. Andy Rubin a ţinut să ne şi liniştească, afirmând că nu trebuie să ne îngrijorăm de activarea lui Skynet şi a vreunui Terminator, ci mai degrabă legat de ce înseamnă nivelul cuantic de programare.  

Daca ma intrebati pe mine eu vad in spusele acestui vizionar si faptul ca milioane de joburi operate de oameni vor fi pierdute in favoarea unui AI.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×