CEO-ul Microsoft, Satya Nadella promite telefoane revoluţionare pentru viitor, cu design-uri inedite

1.967 ori
<b>CEO-ul Microsoft, Satya Nadella promite telefoane revoluţionare pentru viitor, cu design-uri inedite</b>Cu toate că nu am mai văzut vreun smartphone nou care să poarte emblema Microsoft de aproximativ 2 ani, iată că CEO-ul Satya Nadella ne promite că DACĂ se decide dezvoltarea unui nou terminal, acesta va fi cu totul și cu totul special. Se vorbește despre

Fiecare săptămână ne aduce cifre negative legate de vânzările şi viitorul Microsoft în zona Mobile. Cu toate acestea CEO-ul Satya Nadella rămâne optimist şi promite mereu o revenire. O astfel de promisiune apare şi acum la început de mai, doar că viitorul model nu va fi un smartphone standard, ci un device deosebit.

Microsoft

Nadella a acordat un interviu celor de la MarketPlace şi pe lângă discuţii despre Minecraft şi politica lui Donald Trump legată de imigraţie, a apărut şi tema unui smartphone. Oficialul a subliniat că DACĂ Microsoft mai produce un telefon atunci el va fi ceva special, care va încalcă normele, în stilul seriei Surface. Aparent produsul va crea şi o nouă categorie de terminal.

Cei de la HP au fost daţi ca exemplu de partener şi OEM, care realizează un produs de nişă axat pe securitate şi management. CEO-ul a declarat că Microsoft e în căutarea unui nou format şi a unei noi funcţionalităţi. Nu putem să nu ne gândim la telefoane flexibile spre exemplu, eventual la un handset care să reflecte ideologia Surface. Asta înseamnă un corp din magneziu şi accesorii ataşabile de top.

Despre Surface Phone tot vorbim de 3-4 ani şi deja pare un miraj. Cu toate acestea ideea unui terminal flexibil nu a fost explorată cum trebuie până acum, deci există o nişă unde MS poate activa. Analiştii prezic un viitor dominat de headset-uri în loc de smartphone-uri, deci şi aici există o pâine de mâncat pentru firma din Redmond.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×