Huawei Honor 6X primeşte actualizarea la Android Nougat şi EMUI 5.0

1.165 ori
<b>Huawei Honor 6X primeşte actualizarea la Android Nougat şi EMUI 5.0</b>Am aflat în urmă cu doar câteva ore că cei de la Samsung au dat startul actualizării la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Galaxy A5 (2016), iar acum descoperim că și Huawei începe să ofere de astăzi noul release Android pentru modelul Honor 6X ce

Huawei îşi păstrează reputaţia de companie care oferă rapid actualizările Android pe terminalele sale, astfel că Huawei Honor 6X primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat şi EMUI 5.0 în aceste zile. Acest terminal midrange costă în jur de 1100-1200 lei şi a debutat cu Android 6.0 Marshmallow.

Huawei Honor 6X Android Nougat

Odată cu noul software, smartphone-ul trece la EMUI 5.0, cu care am luat prima oară contact pe Huawei Mate 9 cu câteva luni în urmă. Noul EMUI are o temă "Pure Blue" şi aduce schimbări la nivel de fonturi, layout şi iconuri. O altă noutate este funcţia Night Light, cu reglaje pentru utilizarea nocturnă. În plus, Huawei a inclus funcţia Private Spaces, care deblochează accesul la anumite colecţii de fotografii şi fişiere folosind scannerul de amprente.

Huawei Honor 6X Android Nougat

Există şi pluginuri noi pentru cameră şi funcţia Huawei Share, care permite partajarea de imagini şi fişiere. Interfaţa e mai matură şi mai aerisită, cu notificări mai largi şi multitasking pe bază de carusel şi nu thumbnailuri scrollabile orizontal. Şi aplicaţii preinstalate ca Health sau managerul de resurse primesc un nou look. Aşteptaţi-vă că acest release software să ocupe câteva sute bune de MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×