Un posibil Surface Phone ar fi apărut într-un campus Microsoft, cu procesor ARM 64

2.056 ori
<b>Un posibil Surface Phone ar fi apărut într-un campus Microsoft, cu procesor ARM 64</b>Mai facem o pauză de la materialele leak asociate terminalelor Samsung Galaxy Note 8 și iPhone 8 și ne îndreptăm atenția către un leak marca Microsoft Surface Phone. Aparent acest smartphone s-ar fi afișat într-unul din campusurile companiei IT

Cum suntem într-o relativă acalmie a zvonurilor legate de Galaxy Note 8 şi iPhone 8, ne întoarcem privirile spre Microsoft, unde încep să apară iar semne că se lucrează la un Surface Phone. De această dată terminalul ar fi fost văzut într-un campus Microsoft, iar un podcaster are informaţii despre el.

E vorba despre Brad Sams, observator al produselor şi serviciilor Microsoft apreciat în domeniul său. În cadrul podcastului rel="nofollow" target="_blank">"The Sams Report", tânărul a citat două surse independente, care au confirmat că au văzut terminalul în campusurile pe care le frecventează. În mod interesant nu au menţionat clar un smartphone, ci "un device de tip mobil". Aflăm că produsul va fi scump, dar nu prohibitiv ca un HoloLens totuşi.

Va fi mai degrabă scump ca Surface Book, în ideea că plăteşti extra, dar primeşti dotări premium. Noul terminal ar putea fi livrat cu "C-Shell" (Composable shell), acel shell Windows unic pentru multiple terminale şi experienţe ale utilizatorului. Deocamdată acest C-Shell ar fi plin de buguri, conform lui Brad Sams. Se pare că viitorul terminal va avea un chipset ARM 64 şi o nouă experienţă a utilizatorului, plus dotări premium.

Având în vedere că a înviat conceptul de Microsoft Courier, nu m-ar mira să văd un telefon care se desface în două şi devine tabletă. Pentru cei care se întreabă, ceea ce vedeți mai sus e doar o randare concept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×