CEO-ul Nokia are Încredere Într-un smartphone Microsoft Surface, care ar stimula WP8

1.060 ori
<b>CEO-ul Nokia are Încredere Într-un smartphone Microsoft Surface, care ar stimula WP8</b>în vreme ce CEO-ul Acer strâmbă din nas la ideea tabletei Surface de la Microsoft, CEO-ul Nokia se declară încântat de ideea unui smartphone Surface. Stephen Elop, șeful Nokia consideră că un astfel de terminal ar stimula întreg segmentul...

în vreme ce CEO-ul Acer strâmbă din nas la ideea tabletei Surface de la Microsoft, CEO-ul Nokia se declară încântat de ideea unui smartphone Surface. Stephen Elop, șeful Nokia consideră că un astfel de terminal ar stimula întreg segmentul Windows Phone 8, iar afirmația a venit în timpul întrunirii cu investitorii pentru anunțarea veniturilor companiei pe trimestrul 3.

Elop are o atitudine pozitivă față de partenerii Windows Phone 8, inclusiv Samsung și HTC, deși s-a vorbit recent despre un posibil proces pe tema copierii designului Lumia pe noile modele HTC 8S și 8X. în ciuda afirmațiilor oficialului Nokia, eu văd în Surface Phone o amenințare clară pentru producătorii de telefoane Windows Phone 8. Un flagship veritabil va avea mereu cele mai bune specificații și cele mai proaspete actualizări, un fel de Nexus al Windows Phone dacă vreți. Totuși aici piața este mai mică decât la Android și modelele mai puțin variate, iar publicul se va îndrepta automat spre Surface, mai ales dacă poseda deja o tabletă Surface.

Există evident și varianta ca Nokia să producă acest Surface Phone, la fel cum la Google, Samsung, HTC și aparent acum și LG au produs telefoane Nexus. Vom vedea ce ne aduce viitorul și am o presimțire că la evenimentul Windows Phone 8 de pe 29 octombrie vom vedea un "Nexus" Surface, în aceeași zi în care Google lansează noul său Nexus, probabil știind ce se coace la Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×