Cum creezi o "scăpare de telefon mobil" și păcălești site-urile tech: Sony Nexus X, un fals reușit

1.212 ori
<b>Cum creezi o "scăpare de telefon mobil" și păcălești site-urile tech: Sony Nexus X, un fals reușit</b>Mai țineți minte povestea cu Sony Nexus X, care apăruse pe web cu câteva zile în urmă sub formă de imagine? La acel moment ni s-a părut suspecta povestea și am tratat imaginea ca un zvon sau ca o editare în Photoshop, în vreme ce alții au fost...

Mai țineți minte povestea cu Sony Nexus X, care apăruse pe web cu câteva zile în urmă sub formă de imagine? La acel moment ni s-a părut suspecta povestea și am tratat imaginea ca un zvon sau ca o editare în Photoshop, în vreme ce alții au fost mai puțini precauți și au privit fotografia drept reală. Ei bine, se pare că totul a fost o farsă, iar creatorul imaginii a clarificat situația.

Totuși clarificarea a venit puțin cam târziu, creându-se un conflict între contul de Twitter @evleaks și site-ul Android Police. Să vă spun exact povestea: un designer realizează o imagine a unui viitor telefon mobil, jucându-se în Photoshop, imaginea ajunge pe web, e preluată de Android Police și apoi de site-urile mari. @evleaks, un cont de Twitter specializat pe scurgeri de informații afla că fotografia nu este reală și îi acuză pe cei de la Android Police că sunt în spatele farsei, pentru trafic. Unul dintre redactorii Android Police postase chiar pe Google+ propria opera în Photoshop, pentru a arăta ce ușor este realizezi un asemenea telefon.

Nexus X makeup

Apoi a ieșit la iveală și Ti Kawamoto, un designer care a recunoscut că el a creat acest concept, doar de dragul unui exercițiu de grafică 3D. Vedeți mai jos și ce inexactități avea designul, prin care vă puteați da seama că nu e real. Asta arată că e bine întotdeauna să îți verifici sursele și să nu te grăbești să cataloghezi o imagine ajunsă pe web drept reală. Noi la Mobilissimo.ro abordăm cu precauție astfel de imagini, mai ales având în vedere numărul mare de concepte care există pe web, unele chiar foarte bine realizate.

Sony Nexus X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×