CEO-ul Sony, Kaz Hiari reconfirmă faptul că departamentul Mobile rămâne în picioare

958 ori
<b>CEO-ul Sony, Kaz Hiari reconfirmă faptul că departamentul Mobile rămâne în picioare</b>Nimeni altul decât CEO-ul Sony și anume Kaz Hirai a avut de curând câteva declarații de făcut, asta cu ocazia interviului luat de către publicația The Guardian. Kaz a afirmat încă o dată cu această ocazie faptul că nu se va renunța la departamentul

În cadrul unui interviu recent acrodat celor de la The Guardian, CEO-ul Sony, Kaz Hirai a vorbit și despre departamentul Mobile și despre viitorul acestui segment pe piață. Dacă vă amintiți, în urmă cu aproximativ doi ani se vorbea chiar de vânzarea acestei secțiuni, dar atunci tot șeful cel mare a venit cu o declarație prin care ne-a asigurat că nu este vorbă de așa ceva și că se pregătesc schimbări interesante.

Astăzi, Kaz Hirai reafirmă faptul că departamentul smartphone nu va fi lăsat de izbeliște chiar și în situația actuală în care este singura divizie din cadrul companiei care înregistrează pierderi după cum aflam în noiembrie anul trecut. CEO-ul Sony spune că prezența firmei sale pe piața smartphone este necesară pentru că altfel nu va avea oportunitatea de a face parte din următoarea evoluție în domeniul comunicațiilor.

Motivul pentru care facem asta nu este pentru că noi credem că smartphone-urile sunt viitorul, ci pentru că trebuie să avem o serie de dispozitive conectate la o rețea pentru a putea comunica. Dacă ieșim din acest spațiu (de comunicare), nu vom mai avea șansa de a fi parte la următoarea mare schimbare.

Nu este vorba despre smartphone-urile actuale; este mai mult despre a privi mai departe de smartphone-uri - la ce vom face - și a fi un jucător în această zonă; ideal chiar un lider. Pentru acest motiv strategic, vreau să mă asigur de faptul că rămânem în joc, nu în business-ul smartphone în sine, ci în business-ul de comunicații.

Practic, oficialul Sony se gândește la un viitor apropiat în care smartphone-urile vor evolua spectaculos și în care vede compania sa pe post de lider chiar. Declarația cea nouă o puteți citi mai sus și cu toate că nu există indicii cu privire la actualele modele pregătite, noi încă sperăm ca Sony să facă pasul cel mare, să lase design-ul OmniBalance în trecut și să vină cu terminale mobile la fel de arătoase precum cele produse de rivali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×