CEO-ul Xiaomi ar fi confirmat prezența scanner-ului de amprente în ecran pe Mi 7

1.177 ori
<b>CEO-ul Xiaomi ar fi confirmat prezența scanner-ului de amprente în ecran pe Mi 7</b>Cu doar câteva zile în urmă aflam prin intermediul celor de la XDA-Developers faptul că Xiaomi va aduce un prim smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran, acela urmând a fi Xiaomi Mi 7 Plus. Aparent, dotarea nu va sosi pe varianta standard

În urmă cu doar câteva zile cei de la XDA-Developers ne informau că și cei de la Xiaomi pregătesc un smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran, acela urmând a fi modelul Mi 7 Plus. Acest detaliu a fost descoperit în cadrul unor fișiere firmware, iar la prima vedere pare de așteptat ca Xiaomi să ofere o asemenea dotare doar pe modelul mai generos ca diagonală, după cum se întâmplă și cu alte branduri.

Xiaomi Mi 7

Referitor la această echipare, aflăm astăzi că nimeni altul decât CEO-ul Xiaomi (Lei Jun) ar fi confirmat prezența scanner-ului de amprente în ecranul lui Mi 7 folosind platforma de socializare Weibo. Aici a avut loc un schimb de comentarii între CEO-ul companiei și fanii brandului care discutau în cadrul unui topic despre posibilitatea ca Mi 7 să aibă scanner de amprente integrat în ecran.

Unul dintre utilizatorii platformei a spus sub formă de glumă că Xiaomi Mi 7 va avea un asemenea scanner, iar la doar câteva secunde nimeni altul decât Lei Jun a răspuns, confirmând dotarea. Acum nu știm dacă șeful Xiaomi s-a referit la varianta standard sau la cea Plus, dar nu ar trebui să mai dureze mult până când va ieși la iveală și acest detaliu.

Zvonurile din ultima vreme indică faptul că Xiaomi Mi 7 va avea un ecran cu diagonală de 5.65 inch și decupaj în partea de sus, procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM și un preț de aproximativ 475 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×