Sony nu renunță la departamentul Mobile; CEO-ul companiei ne asigură de acest lucru

996 ori
<b>Sony nu renunță la departamentul Mobile; CEO-ul companiei ne asigură de acest lucru</b>Deși am auzit de nenumărate ori zvonuri cu privire la faptul că Sony are de g&acirc;nd să lase deoparte afacerea cu telefoane mobile, iată că astăzi Hiroki Totoki, CEO Sony Mobile, ne lămurește cu privire la toate aceste știri ce au circulat pe...

Deși am auzit de nenumărate ori zvonuri cu privire la faptul că Sony are de gând să lase deoparte afacerea cu telefoane mobile, iată că astăzi Hiroki Totoki, CEO Sony Mobile, ne lămurește cu privire la toate aceste știri ce au circulat pe web în ultima vreme.

Acesta declară că nu se pune problema unei vânzări a departamentului Mobile, sau la o eventuală renunțare a producerii de terminale de tip smartphone. Hiroki precizează totodată faptul că Sony vede în 2015 un an al transformării, perioadă în care se vor dezvolta noi produse și crește performanțele acestui departament.

De asemenea, se precizează faptul că industria din zilele de astăzi este una foarte competitivă, dar se speră ca Sony să iasă în față prin noile tehnologii implementate, și prin produsele de calitate superioară. Așa cum știți, ultimul smartphone lansat de japonezi, a fost Xperia Z4, terminal ce suferă de supra-încălzire datorită procesorului Snapdragon 810.

Posibil ca la IFA 2015, Sony să ne aducă un nou flagship, dar și un model compact high-end, capitol la care nici o altă companie de pe piață nu pare a oferi alternative.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×