CEO-ul Sony recunoaste problemele lui Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.417 ori
<b>CEO-ul Sony recunoaste problemele lui Sony Ericsson</b>Catalogat de catre CEO-ul companiei Sony drept un "an greu", 2008 nu a fost prea generos cu Sony Ericsson, companie devansata recent de catre LG, producatorul aflat acum pe locul 4 in ierarhia mondiala. Declaratiile CEO-ului au devenit mai dure in cadrul...

Catalogat de catre CEO-ul companiei Sony drept un "an greu", 2008 nu a fost prea generos cu Sony Ericsson, companie devansata recent de catre LG, producatorul aflat acum pe locul 4 in ierarhia mondiala.

Declaratiile CEO-ului au devenit mai dure in cadrul evenimentului IFA 2008, unde acesta a afirmat ca Sony Ericsson trebuie sa aiba mai multe reusite pentru a putea supravietui. S-a pus si problema despartirii celor de la Sony de Ericsson, dar o astfel de perspectiva nu este luata in calcul nici macar de catre cei mai pesimisti analisti.

Dificilul an pentru Sony a fost reflectat pana acum in profitul sau net prevazut pentru 2008, pana in martie 2009, acesta fiind cu 17% mai mic decat cel al anului trecut. Sony Ericsson pare a fi motivul principal pentru care gigantul pierde bani, plus competitia acerba din sectorul produselor electronice. Sa fi uitat Sony de probleme sale cu celebrul PlayStation 3 si de miliardele de dolari pierdute din cauza lipsei sale de popularitate?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×