CEO-ul Sony recunoaste problemele lui Sony Ericsson

1.493 ori
<b>CEO-ul Sony recunoaste problemele lui Sony Ericsson</b>Catalogat de catre CEO-ul companiei Sony drept un "an greu", 2008 nu a fost prea generos cu Sony Ericsson, companie devansata recent de catre LG, producatorul aflat acum pe locul 4 in ierarhia mondiala. Declaratiile CEO-ului au devenit mai dure in cadrul...

Catalogat de catre CEO-ul companiei Sony drept un "an greu", 2008 nu a fost prea generos cu Sony Ericsson, companie devansata recent de catre LG, producatorul aflat acum pe locul 4 in ierarhia mondiala.

Declaratiile CEO-ului au devenit mai dure in cadrul evenimentului IFA 2008, unde acesta a afirmat ca Sony Ericsson trebuie sa aiba mai multe reusite pentru a putea supravietui. S-a pus si problema despartirii celor de la Sony de Ericsson, dar o astfel de perspectiva nu este luata in calcul nici macar de catre cei mai pesimisti analisti.

Dificilul an pentru Sony a fost reflectat pana acum in profitul sau net prevazut pentru 2008, pana in martie 2009, acesta fiind cu 17% mai mic decat cel al anului trecut. Sony Ericsson pare a fi motivul principal pentru care gigantul pierde bani, plus competitia acerba din sectorul produselor electronice. Sa fi uitat Sony de probleme sale cu celebrul PlayStation 3 si de miliardele de dolari pierdute din cauza lipsei sale de popularitate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×