Google anunta Android Market, un alt App Store?

1.089 ori
<b>Google anunta Android Market, un alt App Store?</b>Google a anuntat Android Market, serviciu care va permite developerilor sa isi faca softurile disponibile utilizatorilor cu usurinta si sa le instaleze cu aceeasi usurinta. Initiativa aminteste de celebrul App Store, lansat de Apple inainte de sosirea lui...

Google a anuntat Android Market, serviciu care va permite developerilor sa isi faca softurile disponibile utilizatorilor cu usurinta si sa le instaleze cu aceeasi usurinta.

Initiativa aminteste de celebrul App Store, lansat de Apple inainte de sosirea lui iPhone 3G, dar banuim ca Android Market nu va cere clientilor sa plateasca pentru softuri. Serviciul celor de la Google va folosi o metoda de notare si feedback similara cu cea intalnita pe YouTube. Printre avantajele pentru developeri se numara posibilitatea de a utiliza un panou de control si serviciul "Analytics" pentru a isi analiza afacerea.

Va sosi Android Market cu bugurile tipice lansarilor de aceste proportii? Ramane de vazut, odata ce primul terminal dotat cu OS-ul produs de Google si partenerii sai va sosi pe piata. Acum ca Android dispune de propriul "App Store", speram ca Google sa nu aiba vreo initiativa de gen "MobileMe", desi Google Gears poate tine locul cu succes unui astfel de serviciu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×