CEO-ul Xiaomi a dezvăluit din greşeală noi informaţii despre telefonul mult aşteptat Mi MIX 2

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.452 ori
<b>CEO-ul Xiaomi a dezvăluit din greşeală noi informaţii despre telefonul mult aşteptat Mi MIX 2</b>La doar o zi de la debutul lui Sharp Aquos S2 iată că primim detalii despre succesorul unuia dintre cele mai inedite smartphone-uri ale sfârșitului de an 2016, adică Xiaomi Mi Mix. Noua variantă este detaliată din greșeală chiar de către CEO-ul

Xiaomi a confirmat în multiple rânduri că lucrează la telefonul Mi MIX 2, care a primit aportul designerului Philippe Starck, iar azi avem noi detalii despre terminalul cu ecran edge to edge. Ele vin ca o dezvăluire din greşeală realizată de către CEO-ul Xiaomi, Lei Jun.

Xiaomi

Oficialul a postat o captură de ecran pe Weibo, care deşi pare inofensivă, face şi o dezvăluire. Ideea e că imaginea de mai sus pare să fie o captură de ecran fix de pe Mi MIX 2. A se remarca înălţimea imaginii şi părem să avem de-a face aici cu un smartphone cu aspect 18:9. Xiaomi nu are încă vreun terminal pe piaţă cu un aspect de acest tip, asta e sigur.

Mi MIX 2 pare genul de model care să facă această trecere, ca răspuns la abordarea lui LG G6 şi Samsung Galaxy S8. Lei Jun postase iniţial imaginea pentru a promova o baterie externă de 10.000 mAh, care are preţ accesibil. Noi l-am văzut pe noul smartphone Mi MIX testat în benchmark-ul GeekBench luna trecută şi sosind cu procesor Snapdragon 835 şi 6 GB RAM.

Aşteptăm un screen to body ratio super generos, peste 85% sau chiar peste 87% şi o cameră duală în spate, plus un panou AMOLED cu muchii super înguste. Nu e foarte clar când va debuta terminalul.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×