Xiaomi Mi 6 Plus e real! Primeşte certificarea autorităţii chineze 3C şi e aşteptat cu un ecran de 5.7 inch

2.284 ori
<b>Xiaomi Mi 6 Plus e real! Primeşte certificarea autorităţii chineze 3C şi e aşteptat cu un ecran de 5.7 inch</b>Deși așteptam ca odată cu debutul lui Xiaomi Mi 6 să îl vedem prezentat pe scenă și pe Mi 6 Plus, acest din urmă phablet a fost amânat se pare pentru o lansare ulterioară. Astăzi primim confirmarea că produsul există și că acesta urmează a ne oferi o

Trebuie să recunosc că am fost un pic surprins ieri când am văzut că Xiaomi a lansat doar flagshipul Xiaomi Mi 6, fără un model Mi 6 Plus la pachet. Acum au apărut indicii că există şi acel phablet, care tocmai a fost certificat de către autoritatea chineză 3C.

Xiaomi Mi 6 Plus

În ultimele luni tot auzisem că Xiaomi Mi 6 va plusa cu până la 8 GB RAM şi ecran cu muchii curbate pe varianta Plus, dar ea nu a apărut ieri totuşi. Cert e că terminalul există şi e aşteptat să vină cu un ecran de 5.7 inch. Deocamdată 3C a dezvăluit doar numele de cod MDE40 şi atât. Rămâne de văzut dacă şi varianta Plus va adopta o rezoluţie Full HD ca şi modelul principal, sau dacă va trece la panou Quad HD.

Motivele pentru a rămâne la Full HD sunt multiple, de la preţul mai scăzut al panoului şi respectiv al terminalului, până la consumul redus de baterie. Zvonurile mai afirmă şi că phabletul va sosi cu o baterie de 4500 mAh, evident păstrând şi procesorul Snapdragon 835 al lui Mi 6. Sincer nu mă aştept să facem saltul la 8 GB RAM, ci să rămânem la 6 GB, iar stocarea maximă ar fi de 128 GB.

Camera duală de 12 MP din spatele lui Mi 6 va fi cu siguranţă păstrată. Cel mai devreme cred că acest model va sosi la Computex 2017, iar cel târziu la final de vară. Mă aătept ca prețul să sară cu puțin peste 400 de dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×