CES 2008: Mai multa tehnologie decat va puteti imagina

800 ori
<b>CES 2008: Mai multa tehnologie decat va puteti imagina</b>De la monitoare sexy la laptopuri ultra-subtiri si de la noile tehnologii folosite in lumea automobilelor pana la noi metode de a privi clipuri in HDTV, showul CES 2008 din Las Vegas le are pe toate. In aceasta saptamana Las Vegas devine capitala...

De la monitoare sexy la laptopuri ultra-subtiri si de la noile tehnologii folosite in lumea automobilelor pana la noi metode de a privi clipuri in HDTV, showul CES 2008 din Las Vegas le are pe toate.

In aceasta saptamana Las Vegas devine capitala tehnologica a lumii, cu ocazia celebrului CES 2008 si a celor peste 140.000 de participanti. Veti putea admira 27.000 de gadgeturi, de la proiectoarele celor de la Microvision si display-urile OLED de la Samsung, la cele mai noi tehnologii wireless (WirelessHD si WirelessUSB). Cu ocazia acestui eveniment Bill Gates isi va parasi pozitia de chairman al Microsoft, promitand o surpriza de proportii in cadrul showului.

Printre lucrurile care ne vor fascina la CES 2008 se numara Pinnacle Transfer Video, care va permite inregistrarea clipurilor video analogice pe iPod-uri fara a folosi un PC. Pinnacle si-a anuntat terminalul de captura video destul de vreme si il va prezenta in premiera la CES. O alta inovatie interesanta va fi SlingPlayer Mobile, un media player de exceptie pentru BlackBerry-uri, care va suporta streaming TV live. Motorola ne va surprinde de asemenea placut prin intermediul unui terminal construit special pentru a receptiona transmisii TV, un gadget portabil cu un display de 4.3 inch si cu suport pentru inregistrare.

Notebookurile isi vor face si ele aparitia la CES, dotate cu porturi HDMI, care permite conectarea drive-ului Blu-Ray cu care acestea sunt dotate la un HDTV. Ultra-mobile PC-urile (UMPC) s-au dezvoltat si sunt prezente la Las Vegas, oferind o viata mai buna a bateriei si feature-uri de top, toate intr-un invelis de mici dimensiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×