Firmware-ul 1.1.3 ofera functia copy-paste pe iPhone?

955 ori

Ultimele zvonuri ne informeaza in legatura cu faptul ca noul firmware 1.1.3 destinat telefonului produs de Apple va fi lansat in cadrul showului MacWorld 2008 si se pare ca acesta va aduce o serie de imbunatatiri semnficative celebrului iPhone. Printre...

Firmware 1.1.3, copy - pasteUltimele zvonuri ne informeaza in legatura cu faptul ca noul firmware 1.1.3 destinat telefonului produs de Apple va fi lansat in cadrul showului MacWorld 2008 si se pare ca acesta va aduce o serie de imbunatatiri semnficative celebrului iPhone.

Printre acestea se numara si functia copy-paste, disponibila prin intermediul update-ului de firmware (cel putin teoretic). Exista de asemenea o versiune scapata pe Internet a acestui update, care totusi nu include toate feature-urile oficiale disponibile, nici functia copy-paste. Va trebui sa stiti ca firmware-ul 1.1.3 va imbunatati stabilitatea terminalului, ale carui probleme cele mai importante au fost pana acum bugurile interfatei si blocarile cauzate de diferite aplicatii.

Ca si in cazul firmware-urilor disponibile pentru celebra consola PSP, banuim ca homebrewerii si hackerii vor lansa o versiune hackuita a update-ului, la doar cateva zile dupa lansarea oficiala. Fiind siguri ca Microsoft are o surpriza importanta pregatita pentru CES 2008, de vreme ce Bill Gates doreste sa se retraga in plina glorie, Apple va da o replica pe masura gigantului software, poate prin intermediul unoi noi aplicatii sau chiar lansand un nou iPhone inainte de MacWorld 2008. Cat de utila credeti ca ar fi functia copy-paste pentru textele de pe iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×