Prezentari si slideshowuri acum prin Google Docs

1.250 ori
<b>Prezentari si slideshowuri acum prin Google Docs</b>La doar 2 luni dupa lansarea programului sau de slideshowuri (Presentations), Google isi creste popularitatea implementand noi functii in Google Docs, pentru a rivaliza si cu faimosul PowerPoint. Acum slideshowurile create cu ajutorul aplicatiilor web...

La doar 2 luni dupa lansarea programului sau de slideshowuri (Presentations), Google isi creste popularitatea implementand noi functii in Google Docs, pentru a rivaliza si cu faimosul PowerPoint.

Acum slideshowurile create cu ajutorul aplicatiilor web Google pot fi embed-uite in site-uri, bloguri sau alte tipuri de media. Slide-urile pot fi importate extrem de rapid, aplicatia suportand functia drag-and-drop. De asemenea, fundalurile pot fi schimbate in doar cateva secunde, in vreme de slide-urile pot fi aranjate si re-aranjate rapid datorita interfatei intuitive.

Google Docs a mai primit o serie de feature-uri noi, printre care posibilitatea de a crea sub-foldere, dar si cea de a redenumi documente si foldere din toolbarul Docs Home. Se pare ca Google doreste cu adevarat sa concureze cu celebrul Microsoft Office, fapt demonstrat de aceste lansari si constante imbunatatiri ale aplicatiilor sale. Va raspunde Microsoft la provocare? Detalii, la CES 2008!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×