CES 2008: VPAD, un videotelefon pentru persoanele cu probleme de auz

850 ori
<b>CES 2008: VPAD, un videotelefon pentru persoanele cu probleme de auz</b>Serviciile de Video Relay sunt o metoda excelenta pentru persoanele cu probleme de auz, sau care si-au pierdut auzul, de a folosi videotelefoane. Pe scurt, pe lista de specificatii a acestor terminale se afla un interpret in timp real in secventa de date...

Serviciile de Video Relay sunt o metoda excelenta pentru persoanele cu probleme de auz, sau care si-au pierdut auzul, de a folosi videotelefoane.

Pe scurt, pe lista de specificatii a acestor terminale se afla un interpret in timp real in secventa de date vehiculate intre apelant si apelat. Interpretul "traduce" vocea in limbajul semnelor si vice versa, usurand comunicarea intre persoanele cu handicap auditiv si partenerii lor de convorbire. Compania Viable a imbunatatit sistemul de servicii Video Relay cu ajutorul unui VPAD, un videotelefon portabil wireless.

Acesta a fost creat pentru a lucra in tandem cu serviciile de Video Relay, terminalul fiind dotat cu un display de tip touchscreen cu o diagonala de 10.2 inch si un port USB. De asemenea noul gadget include intrari si iesiri A/V si un sistem de alerte audio si vizuale. Videotelefonul a fost surprins de catre cei de la dvice.com in cadrul conferintei de presa pre-CES 2008. Inovatia da posibilitatea persoanelor cu probleme de auz, sa se bucure de gadgeturile atat de populare in ziua de azi, ignorand handicapul auditiv.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×