CES 2008: 3M prezinta proiectorul de jumatate de inch

780 ori
<b>CES 2008: 3M prezinta proiectorul de jumatate de inch</b>O serie de companii de top lucreaza la ora actuala la micro proiectoare care pot fi folosite in cadrul telefoanelor mobile, iar printre acestea se numara si 3M care ne prezinta cel mai nou astfel de prototip. Prototipul include un motor de proiectare pe...

O serie de companii de top lucreaza la ora actuala la micro proiectoare care pot fi folosite in cadrul telefoanelor mobile, iar printre acestea se numara si 3M care ne prezinta cel mai nou astfel de prototip.

Prototipul include un motor de proiectare pe baza de lumina LED, gros de doar jumatate de inch, capabil sa proiecteze imagini de 40 de inch la rezolutie VGA. 3M afirma ca proiectorul poate fi integrat in numeroase terminale, inclusiv telefoane mobile, dar si media playere, console, poate chiar si camere digitale. Compania a mentionat faptul ca o serie de producatori de electronice vor lansa produse care folosesc acest micro proiector la inceputul acestui an, deci ar trebui sa ne asteptam la detalii suplimentare pe data de 7 ianuarie, atunci cand CES 2008 va debuta.

Texas Instruments ne prezentase un concept similar, prin intermediul prototipului sau, unul care semana destul de mult cu cel construit de 3M. Printre companiile interesate de aceste microproiectoare se numara si Motorola si Samsung, care vor adopta inovatiile mai curand decat rivalii lor, purtand deja discutii, in special cu Texas Instruments.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×