CES 2010: Lenovo prezinta telefonul Android LePhone

1.617 ori
<b>CES 2010: Lenovo prezinta telefonul Android LePhone</b>Stiam deja ca Lenovo este unul dintre partenerii Google in privinta realizarii handseturilor ce ruleaza Android si iata si primele rezultate ale acestei colaborari. Este vorba despre smartphone-ul LePhone, din imaginea de mai jos, probabil cel mai...

Stiam deja ca Lenovo este unul dintre partenerii Google in privinta realizarii handseturilor ce ruleaza Android si iata si primele rezultate ale acestei colaborari. Este vorba despre smartphone-ul LePhone, din imaginea de mai jos, probabil cel mai original terminal Android de pana acum:

Atuurile acestui produs sunt designul neobisnuit, interfata bazata pe widgeturi, creata de Lenovo si, evident, OS-ul celor de la Google. In ce priveste lista de specificatii, Lenovo LePhone vine cu un display touch OLED WVGA de 3.7 inchi, dupa modelul lui Nexus One, dar si cu GPS, un procesor Snapdragon, Android 2.0 si taste muzicale dedicate.

Lenovo LePad

Handsetul suporta WiFi, Bluetooth si foloseste un conector in partea stanga pentru a atasa o tastatura fizica externa, drept accesoriu optional. O idee foarte originala si un design neobisnuit ar putea garanta succesul lui LePhone, asta daca va fi lansat si in alta tara decat China, prima piata de desfacere pentru acest telefon.

Lonovo LePad

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×