CES 2010: LG GW990, telefonul bazat pe procesorul Intel Moorestown, aproape un MID?

1.548 ori
<b>CES 2010: LG GW990, telefonul bazat pe procesorul Intel Moorestown, aproape un MID?</b>Diferenta dintre telefon si MID se micsoreaza pe masura ce diagonalele ecranelor cresc si puterea de procesare urmeaza acelasi trend ascendent. Nu numai ca noile smartphone-uri nu incap in buzunar, dar ele elimina aproape complet nevoia unui laptop. Este...

Diferenta dintre telefon si MID se micsoreaza pe masura ce diagonalele ecranelor cresc si puterea de procesare urmeaza acelasi trend ascendent. Nu numai ca noile smartphone-uri nu incap in buzunar, dar ele elimina aproape complet nevoia unui laptop. Este si cazul acestui handset din imaginea de mai jos, LG GW990, un model impresionant fotografiat pe fuga la CES 2010.

Terminalul poate face un netbook invidios si se pare ca LG GW990 va fi bazat pe viitorul procesor al celor de la Intel, Moorestown. Pe langa aceasta dotare, telefonul impresioneaza si prin ecranul panoramic widescreen de 4.8 inchi, suportul video HD, gaming 3D, aGPS, WiFi si o baterie de 1850 mAh.

LG GW990

Printre dotarile acestui super smartphone se numara si o busola digitala, suport HSPA si o camera de 5 megapixeli. Interesanta este si interfata lui LG GW990, impartita in 3 segmente atunci cand telefonul este tinut in mod landscape si oferind utilizatorului acces la fiecare segment independent de restul ecranului (calendar, media player si harti GPS, spre exemplu).

Sa fie acesta modelul care va ingropa faimosul HTC HD2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×