CES 2010: Motorola lanseaza telefonul Backflip, dotat cu Android si MOTOBLUR

2.620 ori
<b>CES 2010: Motorola lanseaza telefonul Backflip, dotat cu Android si MOTOBLUR</b>Motorola a prezentat un nou telefon astazi la Las Vegas, in cadrul showului CES 2010. Este vorba de modelul Backflip, terminal ce ruleaza OS-ul Android si foloseste interfata MOTOBLUR. &nbsp; &nbsp; Telefonul suporta multitasking si va fi disponibil in...

Motorola a prezentat un nou telefon astazi la Las Vegas, in cadrul showului CES 2010. Este vorba de modelul Backflip, terminal ce ruleaza OS-ul Android si foloseste interfata MOTOBLUR.

Telefonul suporta multitasking si va fi disponibil in Europa, Asia si America incepand cu primul trimestru al acestui an. Motorola Backflip vine cu un design unic, cu clapeta inversata si o tastatura QWERTY usor de utilizat, plus solutia MOTOBLUR, extrem de utila pentru a sincroniza contacte, imagini, mesaje si mailuri, prin Facebook, MySpace, Gmail, Twitter, LastFM si multe alte servicii de acest gen.

Motorola Backflip

Toate continturile vor fi afisate sub forma unor fluxuri informationale (streams) pe ecranul Home al telefonului. Printre dotarile smartphone-ului se mai numara un display touchscreen HVGA cu diagonala de 3.1 inchi si o functie inovativa numita Backtrack. Acesta este un mic panou touch aflat pe cealalta parte a handsetului, cu rolul de a fi folosit pentru scrollul pe web, in mesaje text si email-uri, fara a accesa ecranul Home.

Motorola Backflip

Noul model Moto suporta conectivitate 3G si WiFi si foloseste Android Market pentru a descarca aplicatii si widgeturile de care aveti nevoie. Backflip incorporeaza si o camera de 5 megapixeli cu blitz, suport pentru uploadarea pozelor prin servicii de social networking, aGPS si Bluetooth stereo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×