Sony Ericsson Robyn, versiunea mini a lui XPERIA X10

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.411 ori
<b>Sony Ericsson Robyn, versiunea mini a lui XPERIA X10</b>Iata ca dupa Nokia N97, mai toate modelele de smartphone-uri au inceput sa aiba versiuni mini si acum si XPERIA X10 se numara printre ele. Desi nu a fost nici macar anuntat inca, telefonul Sony Ericsson Robyn a fost scapat pe web recent si este considerat...

Iata ca dupa Nokia N97, mai toate modelele de smartphone-uri au inceput sa aiba versiuni mini si acum si XPERIA X10 se numara printre ele. Desi nu a fost nici macar anuntat inca, telefonul Sony Ericsson Robyn a fost scapat pe web recent si este considerat varianta mini a lui XPERIA X10.

Avem de-a face cu un smarphone Android, care arata exact ca modelul X10, doar ca este de 2 ori mai mic. Robyn pastreaza ecranul touch si Android OS, dar din pacate nu cunoastem si lista sa de specificatii. Dupa modelul SE Kanna, dotat cu tastatura QWERTY, acesta este cel de-al doilea telefon Sony Ericsson nou care isi face aparitia in 2010.

Sony Ericsson Robyn

Tot ce stim despre XPERIA X10 mini/ Robyn este ca el vine cu functii de social networking (Facebook, Twitter) si ca foloseste interfata Timescape. In plus, handsetul suporta conectivitate 3G, integreaza o camera si va fi disponibil in numeroase variante de culoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×