CES 2012: Telefonul Kodak Polaroid de 16 megapixeli, vine cu zoom optic și Android

Autor:  | Publicat în:  Kodak 1.633 ori
<b>CES 2012: Telefonul Kodak Polaroid de 16 megapixeli, vine cu zoom optic și Android</b>Camerele de 16 megapixeli se pare că sunt la modă la CES 2012, de vreme ce HTC tocmai a lansat handsetul Titan II cu un astfel de senzor, iar acum vine și un model Android cu o dotare similară. Intrăm totuși într-o cu totul altă categoria aici,...

Camerele de 16 megapixeli se pare că sunt la modă la CES 2012, de vreme ce HTC tocmai a lansat handsetul Titan II cu un astfel de senzor, iar acum vine și un model Android cu o dotare similară. Intrăm totuși într-o cu totul altă categoria aici, iar Kodak Polaroid SC1630 este un cameraphone în adevăratul sens al cuvântului, unul care suporta chiar zoom optic.

De fapt acesta este terminalul Altek Leo, pe care l-am mai văzut anul trecut la câteva showuri tech, dar acum a fost rebranduit și are o cameră de 16 MP în loc de cea inițială de 14 MP. Poate că măcar acum handsetul va fi lansat comercial și nu doar păstrat la nivel de prototip... Observați că designul acestui telefon Android aduce cu cel al unui aparat foto, iar dotările sale includ zoom optic 3X, ISO până la 3200, viteze de captura de până la 1/1400 și apertura F3.1-F5.6.

în plus, avem la dispoziție un bliț Xenon și suport pentru captură video 720p. Rețineți că acesta este totuși un telefon, deci el vine cu suport quad band GSM și tri band 3G, slot microSIM și un display WVGA de 3.2 inch. Android într-o variantă necunoscută rulează pe acest device, care măsoară 18.5mm, adică de 3 aproape ori mai mult decât cel mai subțire smartphone din lume. Bateria de pe noul gadget expus la CES este de doar 1020 mAh, dar sunt sigur că aici e o eroare de scriere la mijloc, deoarece o astfel de baterie ar fi prea slabă pentru a alimenta un telefon cu o cameră atât de puternică.

Prețul acestui cameraphone va fi de 299 de dolari, iar el ar urma să ajungă în magazine în aprilie.

 CES 2012: Telefonul Kodak Polaroid de 16 megapixeli, vine cu zoom optic și Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×