xpPhone2, smartphone cu Windows 7 și Win 8, acum un device real

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.298 ori
<b>xpPhone2, smartphone cu Windows 7 și Win 8, acum un device real</b>știm de ceva vreme de existența telefoanelor capabile să ruleze Windows 7 și mai nou și Windows 8. Aceste funcții sunt de obicei asociate cu brandul xpPhone, care a produs smartphone-uri ce pot ține loc de PC, cu tastatura glisantă și OS desktop....

știm de ceva vreme de existența telefoanelor capabile să ruleze Windows 7 și mai nou și Windows 8. Aceste funcții sunt de obicei asociate cu brandul xpPhone, care a produs smartphone-uri ce pot ține loc de PC, cu tastatura glisantă și OS desktop. Cel mai nou astfel de device este xpPhone2, care poate fi admirat mai jos.

Totul a început cu un telefon cu Windows XP, urmat apoi de un model cu Win 7 și în curând și Win 8. Pentru a rula aceste sisteme de operare desktop terminalul vine cu un procesor de 1.6GHz, cel mai probabil un Intel Atom, 2 GB RAM, un display touch de 4.3 inch și o tastatură glisantă lateral QWERTY. Mai avem la dispoziție și un HDD/flash drive 112 GB, GPS, conectivitate 3G, WiFi și o baterie care poate oferi până la 18.5 ore de convorbiri.

Din păcate rezultatul este un telefon destul de greu și masiv, iar experiența Windows 7 pe mobil nu este chiar cea mai comodă. Site-ul oficial al acestui smartphone insistă pe comparații și tabele în care dovedește superioritatea acestui device față de iPhone sau modele Android, în special la capitolul hardware. Producătorul acestui telefon uita totuși un lucru de bază: utilizatorul vrea o experiență user-friendly, un terminal de dimensiuni rezonabile și foarte comod.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×