CES 2013: Lenovo IdeaCentre Horizon, o măsuță de gaming de 27 de inch, la limita dintre tableta și primul Surface

1.260 ori
<b>CES 2013: Lenovo IdeaCentre Horizon, o măsuță de gaming de 27 de inch, la limita dintre tableta și primul Surface</b>Pentru cei care își mai amintesc, primul Microsoft Surface era de fapt o masă tech, o "măsuță de cafea" cu touchscreen, iar acest format s-a stins rapid după ce Microsoft și-a încercat norocul cu el. Ei bine, iată că Lenovo vrea să învie...

Pentru cei care își mai amintesc, primul Microsoft Surface era de fapt o masă tech, o "măsuță de cafea" cu touchscreen, iar acest format s-a stins rapid după ce Microsoft și-a încercat norocul cu el. Ei bine, iată că Lenovo vrea să învie acest format, printr-un hibrid ciudat între tableta, PC și măsuța de gaming. Rezultatul e Lenovo IdeaCentre Horizon, din imaginea de mai jos.

Terminalul este unul bazat pe Windows 8 și e practic un all în one PC cu ecran 1080p de 27 inch, care suporta input de la 10 degete via touch. La interior putem avea un procesor Intel Core i7, în funcție de varianta achiziționată. Lenovo afirma că acest model are o baterie internă masivă, care îi asigură până la 2 ore de funcționare fără încărcare, deci practic se poate spune că aceasta e o tabletă. Lenovo l-a creat pe Horizon special pentru familii și birouri, dar device-ul este axat destul de mult și pe gaming.

El vine chiar și cu accesorii interesante, precum 4 joystickuri, zaruri electronice și strikere, pentru o experiență de gaming de top. IdeaCentre Horizon are și câteva jocuri preinstalate, precum Monopoly, King of the Opera, Raiding Company și altele. Produsul sosește pe piață la vară, costă 1.699 dolari (preț de pornire) și vine și cu sistem audio încorporat Dolby Home Theatre și grafică Nvidia GeForce. în plus, terminalul primește aplicații din Lenovo App Shop și suporta chiar și aplicații Android prin BlueStacks.

Lenovo IdeaCentre Horizon, o măsuță de gaming de 27 de inch, la limita dintre tableta și primul Surface

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×