Aplicația Dropbox sosește acum și pe Windows 8/ RT

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 998 ori
<b>Aplicația Dropbox sosește acum și pe Windows 8/ RT</b>Faimoasa aplicație de stocare în cloud Dropbox a ajuns în sfârșit și pe Windows 8, deși noi încă o așteptăm pe Windows Phone, unde nu pare a vrea să sosească în versiune oficială. Folosesc zilnic acest serviciu tip cloud și sunt destul de...

Faimoasa aplicație de stocare în cloud Dropbox a ajuns în sfârșit și pe Windows 8, deși noi încă o așteptăm pe Windows Phone, unde nu pare a vrea să sosească în versiune oficială. Folosesc zilnic acest serviciu tip cloud și sunt destul de încântat de viteza sa și de numărul mare de GB spațiu de stocare oferiți, deci hai să vedem ce primim pe Windows 8.

Aplicația e disponibilă gratuit pentru download atât pe Windows 8, cât și pe Windows RT. Interfața este una prietenoasă și bazată pe touch, iar stilul Modern UI este prezent ca și pe alte aplicații recent lansate pentru această platformă. întârzierea lui Dropbox pe platformele Microsoft se explică prin avantajele lui SkyDrive, care e practic înglobat în Windows Phone și Windows 8. Sincer să fiu, SkyDrive are o interfață învechită care mă face să mă simt că în Windows 95, în vreme ce Dropbox e o idee mai modern, cu o interfață care aduce ușor cu cea Facebook, dacă vreți o comparație.

Dropbox Windows 8

Aplicația Dropbox for Win 8 va funcționa pe terminalele Intel/AMD, dar și pe terminale cu CPU ARM precum Surface RT. Ea permite navigarea și preview-ul fișierelor și pozelor din Dropbox, deschiderea, editarea și salvarea fișierelor din alte aplicații Windows 8 și partajarea de fotografii, fișiere și foldere folosind Charm-ul Share. Deocamdată nu e suportat și uploadul în Dropbox din Charm-ul Share, aceasta fiind doar prima versiune a aplicației.

Puteți descărca Dropbox în versiunea Win 8 de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×