CES 2014: Meizu promite o experiență smartphone mai simplă, are propriul stand În Las Vegas

1.240 ori
<b>CES 2014: Meizu promite o experiență smartphone mai simplă, are propriul stand În Las Vegas</b>Invazia chineză din SUA a început cu CES 2014, unde brandul Meizu are propriul său stand și speranțe mari pentru viitor. Pornită la drum ca o companie producătoare de clone iPhone, Meizu a evoluat într-un creator serios de terminale mobile cu...

Invazia chineză din SUA a început cu CES 2014, unde brandul Meizu are propriul său stand și speranțe mari pentru viitor. Pornită la drum ca o companie producătoare de clone iPhone, Meizu a evoluat într-un creator serios de terminale mobile cu Android.

în 2014 acești chinezi merg pe simplitate, lucru promovat și prin mesajele de la standul lor. Meizu MX3 este propus ca un terminal mobil de nouă generație, simplu de folosit, dar cu dotări de ultimă oră. Acest telefon cu ecran de 5.1 inch suporta o bizară rezoluție de 1800 x 1080, atipică pentru epoca modernă.

Compania are mare încredere în Flyme 3.0, customizarea aplicată lui Android pe care o oferă utilizatorilor săi. Conceptul din spatele acestui software este ușurința de utilizare și rămâne de văzut dacă și utilizatorii vor aprecia această abordare. între timp remarcăm faptul că telefonul Meizu MX3 vine cu procesor octa core Exynos 5140 și o capacitate de stocare impresionantă, de 128 GB. Pe cand si la noi in magazine?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×