Carcasa spate a lui iPhone 6 apare Într-o serie de poze spion; sugerează o talie subțire

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.755 ori
<b>Carcasa spate a lui iPhone 6 apare Într-o serie de poze spion; sugerează o talie subțire</b>în ultimul timp, zvonurile cu privire la viitoarea generație iPhone au început să fie din ce în ce mai prezente în mediul online. Dacă ieri aflam că următorul smartphone Apple s-ar putea numi iPhone Air și nu iPhone 6, iată că astăzi, o serie...

în ultimul timp, zvonurile cu privire la viitoarea generație iPhone au început să fie din ce în ce mai prezente în mediul online. Dacă ieri aflam că următorul smartphone Apple s-ar putea numi iPhone Air și nu iPhone 6, iată că astăzi, o serie de poze spion ne prezintă posibila carcasă spate a acestui device.

Din câte se pare, iPhone 6 va integra un display cuprins între 4.7 - 5 inch, și va dispune de o talie foarte subțire, de doar 6 mm, lucru care se poate observa și în poza de mai jos. Aceste fotografii provin de la renumitul zvonac Apple, C-Tech.

Carcasa spate a lui iPhone 6 apare Într-o serie de poze spion; sugerează o talie subțire

Din păcate nu putem știi dacă aceasta va fi forma finală a lui iPhone 6, dar cu siguranță vom vedea mai multe astfel de scăpări în următoarea perioadă. Voi ce diagonală credeți că va avea iPhone 6/Air?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×