CES 2015: Acer Liquid Z410 lansat oficial; vine cu difuzoare stereo și tehnologie audio DTS

944 ori
<b>CES 2015: Acer Liquid Z410 lansat oficial; vine cu difuzoare stereo și tehnologie audio DTS</b>La timp pentru CES 2015, cei de la Acer au anunțat astăzi oficial modelul Liquid Z410, telefon ce se axează în special pe funcțiile audio datorită tehnologiei DTS Studio Sound ce este integrată la pachet și a celor două difuzoare stereo plasate...

La timp pentru CES 2015, cei de la Acer au anunțat astăzi oficial modelul Liquid Z410, telefon ce se axează în special pe funcțiile audio datorită tehnologiei DTS Studio Sound ce este integrată la pachet și a celor două difuzoare stereo plasate frontal. Acest model va fi disponibil la începutul lunii martie la un preț de aproximativ 130 euro.

Acer Liquid Z410 sosește cu display qHD de 4.5 inch (245 ppi), un procesor quad-core pe 64-bit, un GPU Mali-760, conectivitate LTE 4G, o cameră foto principală de 5 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli cu lentile wide de 80 grade.

Acer Liquid Z410

Aflăm și faptul că vom putea acționa camera foto prin comenzi vocale, această funcție fiind utilă în special la captura de tip selfie. De asemenea, remarcăm și prezența unui buton pe spate în stil LG ce va fi util la preluarea apelurilor, acesta regăsindu-se în prezent și pe modele ca Acer Liquid Z4.

Acer Liquid Z410

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×