CES 2015: Sony pregătește revenirea Walkman-ului În cadrul CES 2015

894 ori
<b>CES 2015: Sony pregătește revenirea Walkman-ului În cadrul CES 2015</b>Cu toate că un terminal mobil din zilele noastre este capabil să ne aducă o mulțime de funcții multimedia la pachet, se pare că cei de la Sony s-au gândit și la cei mai nostalgici dintre noi, motiv pentru care în cadrul CES 2015 vom asista la...

Cu toate că un terminal mobil din zilele noastre este capabil să ne aducă o mulțime de funcții multimedia la pachet, se pare că cei de la Sony s-au gândit și la cei mai nostalgici dintre noi, motiv pentru care în cadrul CES 2015 vom asista la evenimentul de lansare al unui nou player media Walkman.

Acest detaliu a fost dezvăluit de către un banner afișat pe holurile CES 2015, fotografia fiind realizată de către cei de la The Verge. Aflăm că în acest moment ultimul Walkman lansat de Sony pe piață, și anume ZX1, se comercializează la un preț uimitor de mare, mai precis pentru suma de 841 dolari.

Potrivit unor zvonuri, acest nou Walkman va sosi cu suport pentru melodii la un bit-rate de 192kHz, fiind astfel axat pe oferirea unei experiențe audio de invidiat. Rămâne de văzut ce alte funcții ne va mai aduce acest player și la ce preț va sosi pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×