CES 2015: Sony prezintă noul Walkman ZX2; un player audio de top cu preț de 1.200$

1.492 ori
<b>CES 2015: Sony prezintă noul Walkman ZX2; un player audio de top cu preț de 1.200$</b>Așa cum descopeream acum câteva zile prin intermediul unui poster afișat pe holurile CES 2015, Sony avea să introducă un nou Walkman pe piață, lucru ce s-a întâmplat în această dimineață în cadrul unui eveniment din Las Vegas. Noul device se...

Așa cum descopeream acum câteva zile prin intermediul unui poster afișat pe holurile CES 2015, Sony avea să introducă un nou Walkman pe piață, lucru ce s-a întâmplat în această dimineață în cadrul unui eveniment din Las Vegas. Noul device se numește Walkman ZX2 și este destinat în special celor care vor să aibă parte de o calitate audio de invidiat prin intermediul căștilor.

Walkman ZX2 dispune de un display FWVGA de 4 inch, 128 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean care permite instalarea de aplicații din magazinul Google Play. Primim suport pentru fișiere DSD, WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless și multe altele.

Pe partea de conectivitate ni se oferă Bluetooth și NFC, tehnologie ce va fi utilă pentru conectarea media player-ului printr-o atingere la boxe și căști. De asemenea, aflăm că ZX2 aduce la pachet o baterie ce oferă până la 60 ore de autonomie cu o singură încărcare. Fiind axat pe oferirea unei experiențe audio de top, acest produs va ajunge în magazine la un preț foarte piperat, mai precis 1.200$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×