HTC Înregistrează prima creștere semnificativă a vânzărilor după mai bine de 3 ani

1.156 ori
<b>HTC Înregistrează prima creștere semnificativă a vânzărilor după mai bine de 3 ani</b>Ales de către cititorii Mobilissimo.ro ca fiind cel mai de încredere brand pe plan local la început de 2015, iată că HTC nu a impresionat doar publicul român, ci și pe alți cumpărători la nivel global, acest lucru fiind dezvăluit de către...

Ales de către cititorii Mobilissimo.ro ca fiind cel mai de încredere brand pe plan local la început de 2015, iată că HTC nu a impresionat doar publicul român, ci și pe alți cumpărători la nivel global, acest lucru fiind dezvăluit de către veniturile aflate în creștere comparativ cu situația din anul 2013.

Astfel, prin intermediul unui comunicat oficial aflăm că în trimestrul numărul 4 din anul ce tocmai a trecut, HTC a înregistrat vânzări de 1.5 miliarde de dolari, cifră cu 0.2 miliarde $ mai mare față de suma calculată pentru aceeași perioadă din 2013. Aflăm că aceasta este prima creștere semnificativă a vânzărilor după mai bine de 3 ani (2011).

De asemenea, taiwanezii au reușit să uimească și analiștii care sugereau faptul că profitul companiei pe 2014 va fi de doar 6.6 milioane dolari. Potrivit HTC, profitul total înregistrat anul trecut a fost de 14.6 milioane de dolari, sumă ce s-a datorat unui succes cu seria actualizată HTC One, dar și cu terminalele mid-range din gama Desire ce au ajuns pe piață la prețuri foarte bune. Punem la socoteală și faptul că HTC a fost ales în 2014 ca partener Google pentru dezvoltarea tabletei Nexus 9. Se află un produs HTC pe lista voastră de achiziții în 2015?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×