CES 2016: Polaroid prezintă smartphone-urile Power și Snap; două noi terminale cu prețuri atractive

728 ori
<b>CES 2016: Polaroid prezintă smartphone-urile Power și Snap; două noi terminale cu prețuri atractive</b>&Icirc;ncă din 2014, cei de la Polaroid au intrat și pe piața smartphone-urilor, cu modele nu tocmai atractive pentru public. Anul acesta &icirc;nsă, avem parte de terminale ceva mai interesante at&acirc;t din punct de vedere al design-ului, c&acirc;t...

Încă din 2014, cei de la Polaroid au intrat și pe piața smartphone-urilor, cu modele nu tocmai atractive pentru public. Anul acesta însă, avem parte de terminale ceva mai interesante atât din punct de vedere al design-ului, cât și al dotărilor hardware aduse la pachet. La CES 2016, Polaroid a venit cu smartphone-urile Power și Snap.

Acesta din urmă este un model mid-range ce sosește pe piață în 3 variante diferite ce includ display-uri de 5, 5.5 sau 6 inch, în funcție de preferințele utilizatorilor. Toate aceste panouri oferă o rezoluție HD, iar la interior telefonul dispune de un procesor quad-core, de 2 GB memorie RAM și de 16 GB spațiu de stocare.

Totodată, primim o cameră foto principală de 13 megapixeli, și un senzor frontal de 5 megapixeli, ambele fiind dotate cu bliț LED. Aflăm că prețurile pentru Polaroid Snap încep de la 130 dolari pentru modelul de 5 inch, și ajung până la 180 dolari pentru versiunea phablet cu panou de 6 inch la pachet. 

 CES 2016: Polaroid prezintă smartphone-urile Power și Snap; două noi terminale cu prețuri atractive

În ceea ce-l privește pe Polaroid Power, avem parte de dotări high-end și de un preț deloc rău pentru 2016. Telefonul adoptă un display de 6 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core, 3 GB RAM + 32 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Vom primi un senzor frontal de 8 megapixeli cu bliț LED și o baterie de 3000 mAh.

Toate aceste specificații compun un phablet cu preț de 250 dolari, unul ce debuteză comercial în primăvară. În schimb, cele trei versiuni Polaroid Snap vor fi disponibile chiar de luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×