CES 2016: LeTV Le Max Pro, primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 primeşte un hands on în Las Vegas (Video)

Autor:  | Publicat în:  LeTV 1.320 ori
<b>CES 2016: LeTV Le Max Pro, primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 primeşte un hands on în Las Vegas (Video)</b>Qualcomm a anunţat pe scenă de la CES 2016 primul telefon cu procesor Snapdragon 820 la interior, LeTV Le Max Pro, iar azi putem vedea şi un hands on video cu acest smartphone. &Icirc;l devem &icirc;n acţiune mai jos şi putem chiar să luăm contact...

Qualcomm a anunţat pe scenă de la CES 2016 primul telefon cu procesor Snapdragon 820 la interior, LeTV Le Max Pro, iar azi putem vedea şi un hands on video cu acest smartphone. Îl devem în acţiune mai jos şi putem chiar să luăm contact şi cu un prim benchmark.

Prima impresie e şocantă, în ideea că acest terminal seamănă extrem de mult cu Coolpad Modena, telefon testat de colegul Alex recent. Asemănarea e izbitoare în zona frontală, în vreme ce spatele aduce cu cel al unui model Huawei Mate de nouă generaţie. Observăm şi o interfaţă personalizata aplicată peste Android, probabil Marshmallow, iar handsetul reuşeşte să depăşească un uriaş scor de 133.000 de puncte în AnTuTu, în condiţiile în care hiturile anului trecut ajungeau la 70.000 şi foarte rar 80.000 de puncte.

LeTV Le Max Pro vine cu 4 GB RAM şi e disponibil în configuraţii cu până la 128 GB stocare. Ecranul este unul de 6.33 inch cu rezoluţie WQHD, iar Qualcomm a implementat aici scannerul de amprente ultrasonic şi a adus şi suport pentru o conexiune cu viteza de transfer de 7 Gbps (Wigig). În spate se afla o cameră de 21 MP cu OIS, iar la interior avem o baterie de 3400 mAh.

Aşteptăm şi un preţ pentru acest model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×