CES 2016: Mio prezintă un nou smartband denumit Slice; vine cu display curbat și costă 100 dolari

539 ori
<b>CES 2016: Mio prezintă un nou smartband denumit Slice; vine cu display curbat și costă 100 dolari</b>T&acirc;rgul din Las Vegas ce se defășoară chiar &icirc;n aceste momente, este locația &icirc;n care numeroși producători au dezvăluit produse purtabile foarte interesante. Mio este unul dintre aceștia ce tocmai a prezentat un nou smartband...

Târgul din Las Vegas ce se defășoară chiar în aceste momente, este locația în care numeroși producători au dezvăluit produse purtabile foarte interesante. Mio este unul dintre aceștia ce tocmai a prezentat un nou smartband denumit Slice, device ce va ajunge pe piață la un preț de 100 dolari.

Ca design, avem parte de un produs similar lui Microsoft Band 2, unul ce adoptă o formă circulară și un display curbat. Printre dotările sale regăsim un senzor pentru măsurarea pulsului, un pedometru, și suport pentru afișarea de notificări primite pe smartphone (modele ce rulează iOS sau Android).

Din câte am reușit să aflăm, cam acestea sunt singurele lucruri la care se pricepe noul smartband Mio Slice, dispozitiv ce va sosi pe piață în următoarele luni alături de o aplicație companion. Potrivit companiei, acest model urmează a fi comercializat în Australia, Europa și Asia.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×